Column: Uit de Praktijk

Bij de start van 2005 zijn wij gestart met de publicatie van een periodieke column 'Uit de Praktijk'. Het betreft hier grappige en/of interessante gebeurtenissen uit onze dagelijkse praktijk. Wij wensen u veel leesplezier toe.

Krante-artikel opening kantoor

foto van het artikel In het "Witte weekblad" van 1 juni jl. is een artikel verschenen naar aanleiding van de officiŽle opening van ons pand.

PERSBERICHT
CB Accountants maakt vliegende start in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep, 4 mei 2004, de heer Chris Bijdevaate AA, voormalig vennoot van Mazars Paardekooper Hoffman in Amsterdam, maakt met zijn nieuwe kantoor CB Accountants een vliegende start. Begin februari betrok hij een kantoorpand aan de Sint Anthoniusstraat 1 in Nieuw-Vennep. Inmiddels werkt hij, samen met vier medewerkers, voor een veertigtal klanten uit het midden- en kleinbedrijf. En nog steeds groeit het kantoor.

Nieuwe start

Chris Bijdevaate, eigenaar van CB Accountants, is blij en trots met zijn nieuwe kantoor. Voor hem betekent de oprichting van CB Accountants een nieuwe start. Hij vertelt enthousiast: “Ik weet uit eigen ervaring dat veel ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf zich meer thuisvoelen bij een kleiner kantoor, waar iedereen elkaar en de klant nog kent. Klein en fijn biedt veel voordelen, waaronder de mogelijkheid om flexibel in te spelen op speciale wensen. Door de vele rechtstreekse contacten met onze klanten weten wij precies wat er in de onderneming speelt. Wij voelen het dan ook als onze plicht om direct klaar te staan als er eens een spoedeisende opdracht moet worden uitgevoerd. Dat hoort bij de persoonlijke aandacht die klanten van ons gewend zijn.”

Vaste (prijs) afspraken

Iedere ondernemer en iedere onderneming is anders. Bijdevaate is daarom van mening dat persoonlijke aandacht voor de klant voorop moet staan. “Onze dienstverlening stemmen wij zoveel mogelijk af op de behoeften van onze klanten. De klant geeft aan welke diensten hij aan ons wil uitbesteden en wat hij zelf blijft doen. Op basis daarvan krijgt hij van CB Accountants een prijsopgave. Wij maken vooraf vaste afspraken over de dienstverlening en de prijs die daarvoor wordt betaald. Op die manier weet de klant precies waar hij aan toe is. Er zijn dus nooit verrassingen achteraf! En ik merk dat de klanten dit bijzonder waarderen.”

Veelzijdige partner in business

Nu al is CB Accountants voor veel ondernemers een vast aanspreekpunt als het gaat om accountancy en fiscale zaken. CB Accountants richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf. De klanten werken in diverse branches; van handel en industrie tot zakelijke dienstverleners en van horeca tot vrije beroepsbeoefenaren. Via een eigen netwerk van professionals biedt CB Accountants hen een breed dienstenpakket aan, compleet met advisering op juridisch, bedrijfseconomisch en automatiseringstechnisch gebied.

*****

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Chris Bijdevaate van CB Accountants, telefoon (0252) 688252.